Un bărbat care a furat o barcă, prins pe malul Borcei în timp ce tăia arbori

Un bărbat care a furat o barcă, prins pe malul Borcei în timp ce tăia arbori

Bărbatul care a furat barca şi a plecat în pădure să taie lemne FOTO IPJ Ialomiţa

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de poliţiştii ialomiţeni pentru furtul unei ambarcaţiuni pescăreşti, tăiere ilegală de arbori din fondul naţional şi furt de lemne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 25 noiembrie, în jurul orei 10.30, oamenii legii au depistat pe malul stâng al braţului Borcea, pe raza comunei Stelnica, un bărbat în timp ce transporta cu o ambarcaţiune pescărească lemn din specia frasin, fără a poseda documente de provenienţă.
 
Din cercetările efectuate a reieşit faptul că bărbatul ar fi luat barca fără acordul proprietarului, a trecut braţul Borcea în zona de pădure a Bălţii Ialomiţa, unde, cu ajutorul unei drujbe a tăiat lemne din specia frasin, pe care le-a încărcat şi transportat cu barca pe malul stâng. Materialul lemnos a fost ridicat de poliţişti în vederea efectuării de măsurători şi predat pădurarului.
 
De asemenea, drujba a fost confiscată, iar ambarcaţiunea pescărească predată proprietarului. Suspectul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, tăierea fără drept de arbori din fondul forestier naţional  şi furt de arbori.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările