O tânără, mama a două fetiţe, găsită decedată în râul Ialomiţa. Femeia s-ar fi sinucis după despărţirea de soţ

O tânără, mama a două fetiţe, găsită decedată în râul Ialomiţa. Femeia s-ar fi sinucis după despărţirea de soţ

Tânăra a lăsat în urmă doup fetiţe FOTO Facebook/ Irina Raluca Dobre

O tânără din Slobozia, mama a două fetiţe, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Ialomiţa. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, însă, din primele date, sinuciderea este cea mai plauzibilă variantă.

 
Trupul femeii a fost observat de un trecător, vineri după-amiază, plutind pe apă în zona podului rutier de la intrarea în oraş, relatează independentonline.ro. Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, vineri, 23 august 2019, în jurul orelor 15.00, un bărbat a sunat la 112 şi a alertat autorităţile după ce a văzut un cadavru plutind pe apa râului Ialomiţa.  Deşi s-au deplasat rapid la faţa locului, echipajele cu paramedici nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa Irinei Raluca Dobre. Surse din cadrul anchetei spun că tânăra ar fi fost despărţită de soţul său, iar acest lucru a afectat-o atât de mult încât a decis să-şi ia zilele.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: