Incendiu devastator în localitatea Moldoveni, soldat cu moartea unei bătrâne. De la ce a izbucnit focul

Incendiu devastator în localitatea Moldoveni, soldat cu moartea unei bătrâne. De la ce a izbucnit focul

Focul a fost stins de pompieri după mai bine de 2 ore FOTO ISU Ialomiţa

O bătrână, în vârstă de 87 de ani, a murit într-un incendiu car ea izbucnit miercuri dimineaţa în locuinţa în care se afla. Joi dimineaţă, în jurul orai 00.05, militarii de la ISU Ialomiţa au fost alertaţi despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni.

La locul intervenţiei s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofiţeri. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la locuinţă. S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea focului, acesta fiind lichidat la ora 02.40. Cel mai probabil, spun reprezentanţii ISU Ialomiţa, incendiul a pornit de la un coş de fum amplasat sau neprotejat faţă de materiale combustibile.

În incendiu, mama proprietarei, în vârstă de 87 ani,  şi-a pierdut viaţa, aceasta fiind găsită fără suflare la sosirea forţelor de intervenţie. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, mobilier şi mai multe bunuri din camera unde locuia persoana decedată. Echipajul SMURD a acordat prim ajutor medical proprietarei casei, în vârstă de 53 ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital. Din incendiu au fost salvate 3 animale de companie(căţei), care se aflau într-o anexă lângă casă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: