Femeie bătută în casa ei, cu o ţeavă, de fostul iubit. Poliţiştii consideră că se impune emiterea unui ordin de protecţie

Femeie bătută în casa ei, cu o ţeavă, de fostul iubit. Poliţiştii consideră că se impune emiterea unui ordin de protecţie

Femeia agresată a alertat Poliţia FOTO Shutterstock

Chiar în ziua de Sfântul Nicolae, o femeie a fost bătută de fostul concubin. Victima a alertat autorităţile, iar pe numele agresorului, care a lovit-o cu o ţeavă din plastic, a fost emis un ordin de protecţie provizorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Secţiei 2 Griviţa au fost sesizaţi luni, 6 decembrie, în jurul orei 16:00, prin apel 112, de o femeie de 39 de ani, din comuna Reviga, că fostul său concubin a intrat în curtea ei şi face scandal.
 
Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Slobozia, a venit la domiciliul femeii, a pătruns, fără drept, în curtea ei şi a luat-o la bătaie, aplicându-i mai multe lovituri cu o ţeavă din plastic.
 
„Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului prevăzut privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, întrucât există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei“, a transmis Poliţia.
 
Agresorul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiuniunilor de violenţă în familie, violarea de domiciliu şi ameninţare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările