Autorităţile, în alertă: 2,16, rata de incidenţă COVID-19, raportată la Slobozia. Ce trebuie să facă ialomiţenii

Autorităţile, în alertă: 2,16, rata de incidenţă COVID-19, raportată la Slobozia. Ce trebuie să facă ialomiţenii

Masca de protecţie, obligatorie peste otot la Slobozia FOTO Shutterstock

Situaţia pandemică în oraşul nostru este din ce în ce mai gravă şi este momentul ca noi toţi să fim responsabili şi să ne protejăm, atât pe noi, cât şi pe ceilalţi. Acesta este mesajul transmis de către autorităţile din Slobozia după ce rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a fost în municipiu, în urmă cu două zile, de 2,16 la mia de locuitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a-i responsabiliza pe cetăţeni, Primăria Slobozia a postat un mesaj pe pagina de socializare a instituţiei:
 
Purtarea măştii de protecţie, spălatul pe mâini şi păstrarea distanţei sociale sunt măsuri de protecţie pe care fiecare dintre noi trebuie să le aplicăm pentru a combate răspândirea pandemiei de coronavirus.
 
În acest moment, cât încă suntem în scenariul de rată a incidenţei cazurilor de COVID-19 de sub 3/1000 locuitori, reglementările în vigoare pentru Municipiul Slobozia impun purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice deschise aglomerate (pieţe, staţii de autobuz, gară, locuri de joacă, în apropierea şcolilor, etc).
 
În perioada ce urmează, pe raza Municipiului Slobozia, Poliţia Locală Slobozia va organiza o amplă acţiune de conştientizare şi verificare a respectării măsurilor impuse de către CJSU Ialomiţa, atât în spaţiile publice deschise aglomerate, cât şi în instituţiile care îşi au sediul pe raza municipiului.
 
Fiecare dintre noi putem contribui la prevenirea răspândirii pandemiei COVID-19, respectând şi aplicând deciziile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa. Ieri, 22 octombrie, în judeţul Ialomiţa au fost anunţate 21 de noi îmbolnăviri, totatul bolnavilor de COVID-19 ajungând astfel la 1.808 persoane.
 
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările