Şoferul unui moped neînmatriculat, cercetat penal pentru că a provocat o tamponare şi a fugit de la faţa locului

Şoferul unui moped neînmatriculat, cercetat penal pentru că a provocat o tamponare şi a fugit de la faţa locului

Şoferul mopedului s-a ales cu dosar penal FOTO Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea ialomiţeană Valea Ciorii este cercetat de poliţişti pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier.Conform oamenilor legii, suspectul a provocat o tamponare  între un autoturism şi mopedul pe care îl conducea şi a fugit de la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ulterior, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar vehiculul nu este înmatriculat. 
 
Incidentul a avut loc pe 22 ianuarie. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat de 40 de ani din localitatea Valea Ciorii, în timp ce conducea un moped ar fi pierdut controlul direcţiei şi a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, acesta fiind căutat pe raza comunei, fără a fi identificat. Poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar vehiculul nu este înmatriculat. 
 
De asemenea, în urma examinării vehiculului reiese că acesta ar fi modificat tehnic, fiind prevăzut cu două roţi în partea din faţă şi o roată în partea din spate, urmând a fi efectuată o expertiză tehnică în vederea încadrării acestuia într-o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: