Teren de fotbal cu nocturnă, într-un sat fără utilităţi

Teren de fotbal cu nocturnă, într-un sat fără utilităţi

În stadionul cu gazon sintetic s-au investit 400.000 lei

Deşi nu are apă curentă sau reţea de canalizare, comuna olteană Cungrea se poate mândri cu două investiţii de lux. Cea mai recentă este o bază sportivă modernă, cu gazon sintetic şi nocturnă. Înainte de a inaugura stadionul, edilul a investit 30.000 lei în doi palmieri din plastic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum arată Brazilia oltenească? Nu cu mult diferit de cea sud-americană. Are teren de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, dar şi palmieri portocalii. Locuitorii comunei unde se întâmplă toate acestea, Cungrea, spun că s-ar lipsi de minunile pe bani publici, mai ales că mai multă nevoie au de canalizare. Până atunci, s-a tăiat panglica la terenul de sport din satul Oteştii de Sus, care a costat 400.000 lei, cea mai mare parte a sumei venind de la primărie.
Stadionul nu va găzdui meciurile din campionat, ci partidele dintre săteni sau orele de sport ale elevilor. „Aproximativ 50.000 lei au venit de la Guvern, iar restul din fonduri proprii. Mai sunt stadioane, dar al nostru e cel mai frumos din judeţ“, a spus, mândru, primarul Ion Murguleţ. Înainte de a inaugura baza sportivă, edilul a cumpărat doi palmieri din plastic, de culoare portocalie. „Răsăriţi“ iniţial în faţa primăriei cei doi „arbori“ vor fi mutaţi în faţa şcolii. În funcţie de gusturi, unii au apreciat investiţia, alţii au criticat-o. „Felicitări pentru palmierii plantaţi în comună. Pot să culeg şi eu două-trei portocale“, a scris un sătean pe site-ul primăriei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările