Primarul comunei Deveselu, curtat de partide pentru un „transfer politic“

Primarul
comunei Deveselu, curtat de partide pentru un „transfer politic“

Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, s-a trezit "însurat" cu PSD fără să ştie  (FOTO: Mugurel Manea)

Ion Aliman, edilul comunei Deveselu din judeţul Olt, unde urmează a fi instalat un scut anti-rachetă de sute de milioane de dolari, s-a trezit peste noapte “înfiat” de PSD. Ales pe listele PP-DD în vara 2012, Aliman a declarat că zvonurile în acest sens sunt fumigene şi că nu a schimbat partidul pentru care a candidat la primărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul localităţii Deveselu spune că cei care l-au dat ca nou membru al PSD vor să îi facă probleme şi că, cel puţin la acest moment, el nu a semnat nicio adeziune pentru partidul menţionat sau pentru un altul. Zvonurile apărute pe plan local în judeţul Olt privind plecarea lui Aliman din PP-DD în favoarea PSD au apărut în weekend-ul care tocmai a trecut, după ce, la finele săptămânii trecute, la Slatina s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană a PSD Olt, simultan cu Congresul Naţional al acestui partid ce l-a confirmat pe Victor Ponta drept candidat pe alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

„Eu am fost ales pe listele PPDD şi sunt primar la Deveselu tot ca membru al acestui partid, nu am semnat nicio adeziune pentru un alt partid. Nu am niciun motiv să mint pentru că este în vigoare acea Ordonanţă 55 care permite, în această perioadă, <<transferul>> de la un partid la altul pentru primari şi nu numai, dar repet: la acest moment, astăzi – luni, 15 septembrie -, eu nu am semnat nicio adeziune pentru vreun alt partid, indiferent de numele său. Nu sunt adevărate zvonurile care au apărut şi nici ştirile din presă, deşi cunosc de unde au apărut: de la Conferinţa PSD de săptămâna trecută, unde eu am fost prezent – e adevărat, dar numai în calitate de invitat, la fel cum a fost cazul mai multor primari de la alte partide invitaţi şi ei la acest eveniment şi care nu au semnat adeziune la PSD, ci au fost simpli invitaţi”, a declarat primarul din Deveselu.

Aliman a recunoscut că este intens “curtat”, de la apariţia Ordonanţei 55/2014, de mai multe partide pentru a trece la ei, dar, momentan, nu a luat nicio decizie şi nici nu se grăbeşte să o facă.

„Până pe data de 25 octombrie, când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra legalităţii Ordonanţei 55, nu voi lua nicio decizie pentru un motiv foarte simplu: dacă Curtea va spune că actul normativ e ilegal, vă daţi seama ce va fi cu primarii şi consilierii care au trecut deja la alte partide decât cele pe listele cărora au fost aleşi iniţial”, a mai afirmat Aliman.
 

Vă mai recomandăm:

FOTO-VIDEO  Deveselu: civilizaţia a sosit, urmează să vină americanii

FOTO  Reportaj printre oltenii din Deveselu: ”Să vină, taică, americanii printre noi, că nu-i mănâncă nimeni!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările