Focar de coronavirus la Casa de Pensii Olt. După directorul general şi unul dintre adjuncţi, alte două cazuri

Focar de coronavirus la Casa de Pensii Olt. După directorul general şi unul dintre adjuncţi, alte două cazuri

Creşte numărul de angajaţi infectaţi cu noul coronavirus la Casa de Pensii Olt FOTo: Adevărul

Creşte numărul celor testaţi pozitiv la Casa de Pensii Olt. După ce directorul general a fost confirmat la sfârşitul săptămânii trecute, iar ieri şi unul dintre adjuncţi a primit rezultatul pozitiv, au apărut alte două cazuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este deja un focar de SARS-CoV-2 în evoluţie la Casa de Pensii Olt, numărul celor testaţi pozitiv ajungând la patru. Ultimele două persoane depistate sunt angajaţi cu atribuţii în secretariatul unităţii, ambele fiind la lucru luni şi marţi, pentru că nu li s-a impus izolarea după confirmarea directorului general Iulian Smarandache, la sfârşitul săptămânii trecute. De abia ieri cei doi, alături de alţi colegi, au fost testaţi în urma anchetei epidemiologice, dar asta după ce şi adjunctul instituţiei a transmis că are test pozitiv. 

Direcţia de Sănătate Publică nu a comunicat încă date despre acest focar în evoluţie, directorul Elena Ioniţă menţionând însă ieri că nu s-a hotărât iniţial izolarea pentru alţi angajaţi, după apariţia primului caz, pentru că, cel mai probabil, pacientul testat pozitiv nu i-a menţionat printre contacţii direcţi.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Spirite încinse la Casa de Pensii Olt, după al doilea caz de COVID-19 în rândul directorilor. DSP: „Nu suntem nici noi de la SRI. Dacă nu declară...!“

Noi simptome în cazul pacienţilor bolnavi de COVID-19. Un bărbat din Marea Britanie şi-a pierdut definitiv auzul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările