Audierea soţiei şi a copiilor lui Gheorghe Dincă la DIICOT, încheiată după 9 ore

Audierea soţiei şi a copiilor lui Gheorghe Dincă la DIICOT, încheiată după 9 ore

Elena Dincă, soţia suspectului Gheorghe Dincă, la intrarea în sediul central al DIICOT Foto Inquam Photos

Elena Dincă, soţia principalului suspect în cazul crimelor de la Caracal, şi copiii cuplului, doi bărbaţi şi o femeie, au plecat joi seară, în jurul orei 20.50, de la sediul central DIICOT din Bucureşti, după aproape 9 ore de audieri.

Soţia şi copiii lui Dincă au ajuns la sediul DIICOT la ora 12.00, iar la plecare nu au făcut nicio declaraţie presei.
         
Membrii familiei lui Gheorghe Dincă au dat din nou declaraţii în faţa anchetatorilor, după ce avocatul familiei Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă, după cum acesta a recunoscut în 28 iulie 2019, a cerut ca soţia suspectului de crimă să ofere mai multe explicaţii despre perioada pe care a petrecut-o în casa crimelor, chiar în această primăvară.

Avocatul Tonel Pop, cel care îi reprezintă pe membrii familiei Luizei Melencu, a solicitat ca Elena Dincă, soţia suspectului, să fie audiată în calitate de suspect, nu de martor, pentru că, susţine acesta, bănuiala sa „legitimă este că s-au intersectat acolo (n.r. - soţia şi fata sechestrată)“.

Conform teoriei avocatului Tonel Pop, soţia lui Gheorghe Dincă ar fi locuit în acea casă chiar în perioada în care Luiza ar fi fost răpită şi dusă în imobilul din strada Craiovei, nr. 169. Spune că aceste informaţii privind perioada în care femeia, întoarsă din italia, în preajma Paştelui, a locuit la Caracal, „sunt de notorietate“, dar şi că ar avea indicii cu privire la anumite aspecte pe care femeia nu le-ar devoala în faţa anchetatorilor.

Tonel Pop, care de asemenea a ajuns la sediu DIICOT la scurt timp de la sosirea celor convocaţi pentru audieri, s-a declarat revoltat de atitudinea procurorilor DIICOT, respectiv de faptul că nu a fost informat când ar urma ca membrii familiei Dincă să fie audiaţi, astfel încât să poată participa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: