Contestaţii puţine la suplinire

Contestaţii puţine la suplinire

Foto: Arhivă

Doar 12 candidaţi din judeţul Sibiu la examenul de suplinire desfăşurat în cursul săptămânii trecute au contestat notele obţinute. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, din cele 12 contestaţii cele mai multe, 5 la număr, au fost la limba şi literatura engleză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiţi şi:

Universitatea "Lucian Blaga" aduce profesori de la Oxford la Sibiu

Singurul dascăl cu 10 din judeţul Sibiu: nu pot fi decât suplinitoare!

De asemenea, au mai fost înregistrate două contestaţii la limba şi literatura română, şi câte una la religie, educaţie muzicală, psihopedagocie specială şi chimie, şi de asemenea una din partea unui aspirant la un post de învăţător.

La examenul din judeţul Sibiu au participat 122 de candidaţi, şi înainte de soluţionarea contestaţiilor 39 dintre ei nu au reuşit să obţină note de trecere. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, urmează să fie anunţate în cursul zilei de astăzi. Înainte de soluţionarea contestaţiilor, procentul de promovabilitate la Sibiu a fost de 68%, peste media naţională, respectiv 54,60%.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările