Bărbatul din Valea Viilor care l-a ucis cu un topor pe fratele concubinei sale a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Bărbatul din Valea Viilor care l-a ucis cu un topor pe fratele concubinei sale a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Crima a avut loc in casa in care locuiau cei doi

Tribunalul Sibiu s-a pronunţat luni, 5 august, în cazul bărbatului din Valea Viilor acuzat că l-ar fi omorât cu un topor pe fratele concubinei sale, în noaptea de 23 spre 24 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit anchetatorilor, victima, în vârstă de 46 de ani, criminalul de 65 şi concubina sa, care era şi sora bărbatului ucis, locuiau împreună în aceeasşi casă din Valea Viilor. 
 
În noaptea de 23 spre 24 aprilie cei doi au avut un scandal, în timpul căruia Ioan Stan i-a aplicat victimei sale mai multe lovituri cu muchia unui topor în zona capului şi i-a provocat leziuni traumatice grave
 
Apoi, şi-a abandonat victima în camera în care avusese loc scandalul, s-a dus în camera alăturată şi a dormit liniştit. A doua zi, şi-a anunţat vecinii că l-a găsit pe bărbat mort în casă. 
 
Ioan Stan a fost trimis în judecată pe 17 iunie, pentru omor, iar magistraţii Tribunalului Sibiu s-au pronunţat în dosar luni, 5 august. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru omor, fiindu-i de asemenea interzise unele drepturi civile pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale. 
 
Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. 
 
Vă mai recomandăm: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: