Radare în cascadă pe DN 7, în judeţul Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea desfăşoară o amplă acţiune pe linia combaterii infracţiunilor rutiere pe DN 7. În acest sfârşit de săptămână, radarele vor fi amplasate pe Valea Oltului, în dreptul localităţilor Brezoi şi Călămăneşti, dar şi la limita cu judeţul Argeş.

 SPR Vâlcea acţionează în week-end cu toate aparatele radar din dotare pentru prevenirea producerii de accidente, ştiut fiind faptul că DN 7 este şoseaua pe care s-au produs cele mai multe evenimente rutiere în primul semestru al acestui an.

„Sâmbătă şi duminică, efective lărgite de poliţişti din cadrul SPR Vâlcea  şi formaţiunilor rutiere de pe lângă  Poliţiile Orăşeneşti Călimăneşti şi Brezoi  vor desfăşura o amplă acţiune în sistem integrat pe linia prevenirii infracţiunilor la regimul rutier pe DN 7. Aparatele radar vor fi folosite în sistem cascadă”, precizează Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

DN 7 (E81) face legătura între Argeş şi Sibiu şi traversează judeţul Vâlcea pe o  lungime de  83 kilometri. Şoseaua se numără printre cele  mai circulate din România. În 2012, aproximativ 10 000 de autovehicule au circulat zilnic pe Valea Oltului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite