Orașul nimănui, șantier non-stop

Orașul nimănui, șantier non-stop

Lucrările de pe strada Ioan Slavici îngreunează traficul pe stradă pentru a patra oară de la începutul anului

Lipsa de coordonare a lucrărilor de intervenție la drumuri dintre Primăria Satu Mare și firmele care lucrează pentru E.On Gaz și Apaserv au transformat Sătmarul într-un imens șantier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea Inspet Ploiești, care execută lucrările de schimbare a conductelor de gaz pentru E.On Gaz, a ciuruit ieri 50 de metri din șoseaua de pe strada Ioan Slavici, tronson peticit în urmă cu mai puțin de două luni de societatea Construcții Drumuri. Lipsa de coordonare a lucrărilor de intervenție din ultimii ani au transformat Satu Mare într-un șantier cu program non-stop. În ultimii trei ani, peste 15 străzi reabilitate de Primăria Satu Mare din bani publici au fost sparte, pe rând, ba de Inspet Ploiești, aflată sub contract cu E.On, ba de Vakond și de firmele subcontractante din proiectul ISPA al Apaserv, care au venit să înlocuiască rețeaua de apă abia după după ce Primăria a înlocuit asfaltul.

Citiți mai multe detalii mâine dimineață în „ADEVARUL

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările