Un bărbat care spune că SRI-ul îl iradiază s-a urcat pe un funicular şi a ameninţat că se sinucide

Un bărbat care spune că SRI-ul îl iradiază s-a urcat pe un funicular şi a ameninţat că se sinucide

FOTO radioresita.ro

Autorităţile din Reşiţa au fost în alertă, mai bine de trei ore, marţi, 20 noiembrie, după ce un bărbat, înarmat cu un cuţit, a urcat pe funicularul care traversează centrul oraşului şi a ameninţat că se va sinucide.

Ştiri pe aceeaşi temă

Individul le-a spus celor prezenţi la faţa locului că a decis să îşi pună capăt zilelor deoarece a făcut mai multe sesizări către instituţiile din Reşiţa şi nu a fost luat în seamă.

Mai multe surse din administraţia Reşiţei susţin că "bărbatul trimite sute de email-uri şi scrisori în care reclamă Poliţia, Primăria, SRI-ul, NASA sau anunţă că SRI-ul îl iradiază, că preşedintele României nu respectă dreptul la dragoste înscris în constituţie şi aşa mai departe“. "Orice sesizarea are de la 20 de pagini în sus şi este o înşiruire de relatări fără noimă", spun sursele citate.

După mai bine de trei ore de negocieri, poliţiştii au reuşit să-l convingă pe individ să coboare, pe acelaşi traseu pe care a urcat. El va fi supus unor analize medicale amănunţite, în urma cărora e posibil să fie internat într-un spital de specialitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările