VIDEO Un braconier a făcut live pe Facebook în timpul vânătorii ilegale. Bărbatul apare maltratând o vulpe prinsă într-o capcană primitivă

VIDEO Un braconier a făcut live pe Facebook în timpul vânătorii ilegale. Bărbatul apare maltratând o vulpe prinsă într-o capcană primitivă

Braconierul din Bălceşti - Vâlcea Bebe Coarnă şi prada lui Foto captură video

Un bărbat din Bălceşti - Vâlcea s-a înregistrat trăgând o vulpe moartă cu o sârmă pe un câmp şi a postat întreaga ispravă pe contul său de socializare, în direct. În urma valului de reacţii negative, şi-a şters postarea, dar comentariile au rămas.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Amuzându-se de cruzimea şi isprava sa, un bărbat care şi-a făcut o pasiune din a transmite în direct imagini cu el în diverse ipostaze, a postat sâmbătă, 11 mai, pe contul său de socializare şi o filmare în care se laudă că s-a transformat în „vânător de vulpi”. 
 
În urma valului de critici şi înjurături, bărbatul a şters postarea, de frică să nu i se închidă contul de Facebook, dar şi de teama răspunderii penale. N-a realizat că postarea, odată intrată în eter, se va răspândi fulgerător. 
 
O publicaţie locală, „Vocea Vâlcii” a intrat în posesia ei şi a postat filmarea pe YouTube. „Vulpea, de dimineaţă, prinsă la laţ. Am omorât o vulpe de dimineaţă, băieţi.!M-am făcut vânător de vulpi", se laudă bărbatul în timp ce trage cu cruzime leşul şi-şi bate joc de el pe ritm de manele. „Trebuie să-i fac mâncare lui Georgiana din ea şi lui bărbatu-so”, mai spune braconierul. 
 
„Vino încoa, mândro! Să nu mai mănânce găini, iar”, îşi justifică gestul bărbatul care, după cum reiese tot din postările sale, este căprar în Bălceşti - Vâlcea. 
 
Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!
 

Potrivit legislaţiei în vigoare, vânarea vulpilor este permisă doar vânătorilor autorizaţi, iar despăgubirea porneşte de la 50 euro, în funcţie de exemplar şi specie.
 
Bărbatul riscă să se aleagă fie cu o amendă fie chiar cu închisoare de la trei luni la un an, potrivit prevederilor Legii privind protecţia animalelor. Până atunci, poliţia îi va întocmi dosar pentru „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”.

Braconierul din  Vâlcea, Bebe Coarnă și prada lui Foto captură video

Imagini din aceeasi galerie
  • Braconierul din  Vâlcea, Bebe Coarnă și prada lui Foto captură video
  • Braconaj cu lațul în  Vâlcea, Foto captură video
  • Braconaj cu lațul în  Vâlcea, Foto captură video
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările