VIDEO Cât tupeu! Un bărbat din Prahova, filmat în timp ce fură ţigările din buzunarul unui poliţist

VIDEO Cât tupeu! Un bărbat din Prahova, filmat în timp ce fură ţigările din buzunarul unui poliţist

Hoţul este filmat în timp ce fură din buzunarul poliţistului un pachet cu ţigări FOTO observator.tv

Un bărbat din comuna prahoveană Floreşti este căutat de poliţie după ce a fost filmat în timp ce fura din buzunarul unui agent un pachet cu ţigări. Poliţistul buzunărit se afla la o intervenţie unde fusese chemat să aplaneze un scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din imaginile care au apărut în mediul on line, se poate vedea clar cum un bărbat se apropie de agentul ocupat să scrie probabil un proces verbal şi îi fură din buzunarul gecii un pachet cu ţigări. Hoţul tupeist împarte apoi ţigări martorilor. În tot acest timp nici poliţistul victimă şi nici colegii lui nu par să-şi dea seama ce se întâmplă în jurul lor.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, echipajul de poliţie care apare în imagini fusese chemat prin 112 să intervină la un scandal petrecut într-o zonă rău famată din comuna prahoveană Floreşti.

”În urma vizionării imaginilor ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui poliţist un pachet cu ţigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Prahova.

În paralel, conducerea inspectoratului a dispus verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor, prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: