Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, închis din cauza cazurilor de COVID-19. În aceeaşi situaţie se află şi alte şcoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, închis din
cauza cazurilor de COVID-19. În aceeaşi situaţie se află şi alte şcoli din comuna Gorgota

Colegul MIlitar Dimitrie Cantemir din Breaza

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar şi alte două şcoli generale şi patru grădiniţe vor fi închise temporar după ce aici au fost depistate mai mulţi elevi şi profesori insectaţi cu SARS-CoV-2.

Este vorba despre Colegiul Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza, dar şi de două şcoli generale şi patru grădiniţe din Gorgota.

La Breaza au fost depistaţi pozitiv patru elevi care învaţă la clase diferite, iar în Gorgota, profesorul de religie care a intrat în contact cu mai multe cadre didactice din localitate, a fost testat pozitiv. Ceilalţi profesori cu care s-a întâlnit la o şedinţă vor intra în carantină.
 

Nu este clar deocamdată ce se va întâmpla cu elevii liceului militar de la Breaza, dacă vor fi trimişi acasă sau dacă vor rămâne în continuare în cămine şi vor face cursuri online.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările