Un poliţist din Prahova a cerut ordin de protecţie împotriva soţiei agresive. Femeia este acuzată că şi-a bătut bărbatul şi şi-a agresat fiica

Un poliţist din Prahova a cerut ordin de protecţie împotriva soţiei agresive. Femeia este acuzată că şi-a bătut bărbatul şi şi-a agresat fiica

Poliţiştii au intervenit să ajute un coleg bătut de soţie

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 şi a cerut ajutor din partea colegilor săi din cauza soţiei sale agresive. Într-un acces de furie, femeia şi-a atacat bărbatul şi fiica în vârstă de 16 ani. Poliţistul bătut a solicitat ordin de protecţie în regim de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Este pentru prima dată când poliţiştii din Prahova sunt nevoiţi să acorde un ordin de protecţie pentru un coleg de-al lor agresat de soţie.

Scandalul a izbucnit joi noapte, în locuinţa unui poliţist domiciliat în comuna prahoveană Floreşti. Omul legii lucrează la postul de poliţie din Filipeştii de Pădure şi este în sistem încă din anul 2005. Soţia sa a avut o ieşire violentă, pe fondul unui conflict spontan, în timpul căreia şi-a îmbrâncit fiica în vârstă de 16 ani şi şi-a lovit soţul poliţist în faţă cu pumnul. Speriat de reacţia nevestei, poliţistul a preferat să ceară ajutor la 112 decât să răspundă la rândul lui cu violenţă. Femeia nu este cunoscută cu afecţiuni psihice, conform unor surse apropiate de anchetă.

În acest caz poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. Aceştia au considerat că situaţia este destul de gravă şi există risc de pericol iminent, motiv pentru care au impus un ordin de protecţie probizoriu, valabil pentru o perioadă de cinci zile. Soţia agresivă este nevoită acum să plece de acasă.

Nici poliţistul şi nici fiica lui nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările