O parte din copertina stadionului din Ploiești s-a rupt FOTO

O parte din copertina stadionului din Ploiești s-a rupt FOTO

Prelata stadionului a cedat sub greutatea zăpezii. Foto Alex Policală

Greutatea zăpezii depusă pe copertina stadionului din Ploiești a făcut ca o bucată, poziționată la peluza suporterilor, să se rupă astăzi. Stadionul „Ilie Oană" a fost inaugurat în septembrie 2011, și a costat peste 17 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este prima problemă apărută la stadion după ce a fost dat în folosință, în urmă cu 5 luni, dacă nu mai punem la socoteală incidentul cu suporterul bătăuș Dragoș Enache, care a lăsat echipa fără suporteri timp de mai multe etape.


Click pe imagini pentru o fotogalerie cu paguba de la stadion

200 de suporteri au luat cu asalt Primăria Ploiești pentru a susține noii acționari ai echipei

Din primele informații, prelata a cedat din cauza unei îmbinări greșite în timpul montajului, dar, cum arena este în garanție, costurile vor fi suportate de constructori, un consorțiu format din firmele Alpine Bau, din Austria, care a lucrat la Allianz Arena din Munchen, şi All Plan Construction, din România.

UPDATE ORA 19.45

Municipalitatea informează că avaria produsă la copertina stadionului "Ilie Oană" din Ploiești se datorează în exclusivitate unui viciu de montaj, punctual pe zona afectată.

Refacerea lucrării va fi suportata în totalitate de firma care a executat lucrarea, Alpine Bau GMBH,  fără să implice în nici un fel costuri suplimentare de la bugetul local, lucrarea fiind în perioada de garanție.

Prezent la fața locului, reprezentantul firmei Alpine Bau GMBH  a anunțat că în cursul zilei de mâine vor veni la Ploiești și reprezentanții firmelor TAIYOEUROPE (Germania) - montaj și MAFFEI ( Italia) - proiectant  pentru a stabili măsurile ce trebuie luate pentru remedierea imediată a situației create.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările