Nouă şoferi pasionaţi de off-road, prinşi de jandarmi în pădurea din Azuga. Cum au reuşit să scape de amendă VIDEO

Nouă şoferi pasionaţi de off-road, prinşi de jandarmi în
pădurea din Azuga. Cum au reuşit să scape de amendă VIDEO

Maşini de off road, în pădure FOTO IJJ Prahova

Nouă şoferi aflaţi la volanul unor autotrisme de off-road au fost surprinşi de jandarmii montani pe un drum forestier dintr-o pădure din Azuga. Aceştia le-au explicat jandarmilor că au greşit poteca.

Jandarmii montani au pornit în căutarea grupului de pasionaţi off-road în urma unui apel primit duminică la prânz. Cele nouă maşini de teren au fost surprinse de patrula de jandarmi în zona Clăbucet-Tataru, în pădurea aflată la graniţa dintre Predeal şi Azuga.

Şoferii le-au explicat jandarmilor că au greşit drumul.

”Astăzi (duminică n.r.), 22 noiembrie, în jurul orelor 13.53, în urma unui apel primit pe SNAU 112 prin care s-a sesizat pătrunderea în fondul forestier, zona Clăbucetul Taurului, a mai multor auto de teren, 3 patrule de jandarmi din IJJ Prahova şi o patrula de jandarmi din IJJ Braşov au acţionat pe drumurile forestiere dintre Predeal şi Azuga închizând concentric zona pentru depistarea acestora. Cele 9 autoturisme au fost oprite şi conducătorii auto legitimaţi”, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

VIDEO IJJ Prahova

Cei nouă şoferi au fost sancţionaţi cu avertisment de către jandarmii brasoveni conform Legii 171 privind constatarea contravenţiilor silvice pentru pătrunderea neautorizata în aceste zone.

Conform legii,  sancţiunea în astfel de cazuri este de la 2000 la 5000 lei, dar cei nouă bărbaţi prinşi duminică în pădure au primit doar un avertisment, pentru că erau la prima abatere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările