Incendiu violent într-un bloc din Câmpina. O femeie a murit, iar alte zeci de persoane au fost evacuate

Incendiu violent într-un bloc din Câmpina. O femeie a murit, iar alte zeci de persoane au fost evacuate

Incendiu într-un bloc din Câmpina

Un incendiu violent a izbuncit azi noapte într-un apartament situat pe strada Milcov din municipiul Câmpina. O femeie de 71 de ani a fost găsită moartă în casă, iar 30 de locatari ai imobilului au fost evacuaţi.

 

Incendiul, izbucnit în jurul orei două dimineaţa, se manifesta cu flacara deschisă şi degajare mare de fum în interiorul apartamentului de la parter, pe o suprafata de aproximativ 50 mp.

 Din cauza fumului dens care a inundat casa scării au fost evacuate aproximativ 30 de persoane. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil din cauza unei lumânări uitate aprinse peste noapte, spun pompierii.

Primăria le-a oferit oamenilor adăpost peste noapte, dar aceştia au preferat să rămână în faţa blocului sau în maşină până ce flăcările au fost stinse.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie evaluate pagubele. Din primele informaţii se pare că nu au fost afectate de flăcări şi alte apartamente, doar casa scării şi uşa unui apartament vecin celui în care a izbucnit incendiul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările