VIDEO Celebru muzician american filmat cosind iarba unor gospodari din Argeş

VIDEO Celebru muzician american filmat cosind iarba unor gospodari din Argeş

Mike Terrana la cosit iarba în Argeş FOTO Facebook/ Mike Terrana

Week-endul trecut, celebrul baterist american Mike Terrana a concertat la festivalul Stonebird de la Corbi, alături de trupa The Rock şi Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC. În ziua ce a urmat concertului, Mike Terrana a vizitat comuna Corbi şi chiar a intrat în curtea unor localnici şi le-a cosit o parte din iarbă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mike Terrana a postat pe pagina sa oficială de Facebook filmarea în care coseşte iarba la Corbi, în judeţul Argeş. ”Am fost la familia unde a locuit pe perioada festivalului Daniel Ignat, solistul trupei The Rock. Iar doamna de acolo a fost foarte drăguţă şi m-a lăsat să cosesc puţin iarba. Şi ne-a gătit apoi şi nişte mâncare delicioasă. Oamenii din zona Corbi sunt foarte drăguţi şi amabili”, a declarat Mike Terrana pentru Adevărul.

Unul dintre cei mai apreciaţi baterişti contemporani, Mike Terrana (58 de ani), are o carieră de peste 40 de ani. Între 1987 şi 1997, a lucrat în Los Angeles cu câţiva dintre cei mai mari chitarişti, cum ar fi Yngwie Malmsteen, Tony Macalpine şi Steve Lukather.

În Europa, Mike Terrana a lucrat cu mai multe trupe cunoscute, cum ar fi germanii de la Rage şi Axel Rudi Pell.

În 2014, Mike Terrana a scos albumul Beauty and the Beat alături de celebra Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nightwish, de care îl leagă o veche prietenie.

La festivalul Stonebird de la Corbi, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, Mike Terrana a concertat sâmbătă 11 august în faţa a peste 3.000 de oameni alături de The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa, şi de Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC.

Bateristul Mike Terrana coseşte iarba la Corbi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările