Un bărbat din judeţul Argeş a sunat la 112, minţind că l-a bătut soţia. Care era, de fapt, adevărul

Un bărbat din judeţul Argeş a sunat la 112, minţind că l-a bătut soţia. Care
era, de fapt, adevărul

Bărbatul va fi cercetat sub control judiciar FOTO: arhiva Adevărul

Un bărbat de 52 de ani din comuna argeşeană Vedea este cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi inducere în eroare a organelor judiciare, după ce a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei, spunând că l-a bătut soţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Week-endul trecut, bărbatul a sunat la 112, reclamând că soţia l-a bătut şi tâlhărit. Mai mulţi poliţişti criminalişti din Piteşti au venit la faţa locului şi au început cercetările. Bărbatul, care era beat, a susţinut că soţia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii pentru a îi fura portofelul în care se aflau câteva mii de lei. 

Numai că, mergând pe firul anchetei şi analizând toate probele, poliţiştii au descoperit că bărbatul a minţit. Concret, acesta a venit acasă beat şi şi-a luat soţia la bătaie şi a ameninţat-o de mai multe ori că o omoară, după care a sunat la 112 şi a minţit că el a fost cel agresat.

Dus la audieri la Poliţia Piteşti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Marţi 12 aprilie, agresorul a fost eliberat din arest, urmând a fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Vă mai recomandăm şi:

Caz şocant în Sibiu. O bătrână a murit pe stradă, tăiată la gât de un tâlhar, în timp ce ducea gunoiul

Scuza companiei pentru accidentul cu o bătrână prinsă între uşile unui autobuz: „Acest tip mai vechi nu este dotat cu senzori de protecţie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările