Caz şocant în Sibiu. O bătrână a murit pe stradă, tăiată la gât de un tâlhar, în timp ce ducea gunoiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crimă şocantă în Mediaş - Sibiu Foto ilustrativ
Crimă şocantă în Mediaş - Sibiu Foto ilustrativ

Incidentul a avut loc în municipiul Mediaş din judeţul Sibiu, marţi, 12 aprilie, când s-a anunţat la 112 că o femeie este căzută pe o stradă din oraş.

Neoficial, se pare că victima, o femeie de 74 de ani, ar fi fost victima unei tâlhării, în timp ce ducea gunoiul. Un necunoscut a abordat-o şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit. 

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au confirmat decesul localnicei din Mediaş, ce s-a petrecut pe stradă, în plină zi. 

„Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice că la data de 12 aprilie, în jurul orei 12:30, prin apel 112, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează, în zona gâtului”, a transmis Poliţia Sibiu.

În ciuda eforturilor echipajului medical sosit la faţa locului, femeia nu a mai putut fi salvată. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunţat decesul femeii. 

Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaş”, a precizat Poliţia.

Anchetatorii au menţionat că decesul a survenit prin violenţă: „Deoarece din constatările preliminarii a reieşit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârşirii unei fapte cu violenţă, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de Investigaţii criminale şi criminalişti care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situaţia de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru necropsie în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE Microbuz cu 12 persoane, printre care şi un copil de 5 ani, răsturnat pe DN14, în Sibiu. Este al doilea accident de acest fel din ultimele trei zile

UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Şoferii au murit, iar o a treia persoană este în comă, în urma coliziunii unor TIR-uri VIDEO 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite