Reţeta inedită de friptură de muşchi de vită cu broccoli si whisky. Ingredientele care dau savoare preparatului

Reţeta inedită de friptură de muşchi
de vită cu broccoli si whisky. Ingredientele care dau savoare preparatului

Inedita friptură este uşor de preparat

Un preparat inedit şi cu ingrediente sănătoase, friptura de vită cu broccoli şi whisky se pregăteşte rapid şi va fi în mod cert pe gustul invitaţilor dumneavoastră. Cum se pregăteşte această friptură şi care sunt ingredientele de care aveţi nevoie, aflaţi din articolul de mai jos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată mai întâi ce ingrediente vă sunt necesare: 400 g muşchi vită, 250 g broccoli, 1 lingură ulei presat la rece, 2 căţei de usturoi, 1 rădăcină de ghimbir, 1 linguriţă sos de soia, 1 lingură oţet balsamic, 50 g smântână, 25 grame unt, 50 g susan, 50 ml de whisky, sare şi piper

Mai întâi se sotează broccoli. Între timp, se taie carnea în bucăţi mai mici şi se pune sarea pe ea. Într-o tigaie neaderentă, bine încinsă, se adaugă uleiul, apoi se prăjeşte câte două minute pe fiecare parte, până se rumeneşte, după care se adaugă şi usturoiul tocat şi se amestecă timp de un minut.

Adăugaţi după aceea sosul din oţet balsamic, sos de soia şi ghimbir ras, whisky-ul, untul, smântâna, apoi broccoli şi amestecaţi cu atenţie, pentru că sosul se poate arde foarte rapid. Lăsaţi încă trei-patru minute friptura cu sosul în tigaie, după care puneţi pe deasupra susanul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: