Cum se prepară reţeta inedită de salată cu avocado, rucola, broccoli şi ton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un preparat sănătos şi uşor de pregătit în zilele toride de vară, salata cu avocado, rucola, broccoli şi ton se poate pregăti în mai puţin de un sfert de oră. Care sunt paşii realizării ei şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din materialul de mai jos.

Mai întâi, iată care sunt ingredientele de care aveţi nevoie pentru a pregăti această salată delicioasă: 150 grame rucola, 100 grame broccoli, 150 grame ton de la conservă, 1 avocado de dimensiune medie, 1 lingură oţet balsamic, 100 grame parmezan, 4 linguri ulei de măsline, 1 linguriţă muştar, o ceapă, sare şi piper.

Pentru a pregăti sosul, primul pas este de a amesteca într-un bol muştarul, oţetul balsamic, zeama de lămâie, precum şi sarea şi piperul. Adăugaţi după aceea cele patru linguri de ulei de măsline şi amestecaţi totul bine.

Separat, într-un bol mai mare, puneţi rucola, broccoli, tonul, parmezanul, ceapa tăiată mărunt şi avocado-ul tăiat în bucăţele. Presăraţi sosul peste tot şi amestecaţi toată compoziţia timp de 1-2 minute, după care salata poate fi servită.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite