Poliţist împuşcat la o partidă bizară de vânătoare. Bărbatul a murit după două săptămâni de chin petrecute în spital

Poliţist împuşcat la o partidă bizară de vânătoare. Bărbatul a murit după două săptămâni de chin petrecute în spital

Cătălin Nicolae Ristescu, poliţistul care a murit după ce a fost împuşcat în pădure

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 29 iulie, într-o pădure din comuna argeşeană Muşeteşti, când un poliţist a fost împuşcat cu o puşcă cu alice. Între timp, agentul de poliţie a decedat, iar o anchetă a fost declanşată de autorităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Nicolae Ristescu (de 28 de ani, originar din Muşeteşti), agent principal de poliţie în cadrul Secţiei 1 Bucureşti, a murit săptămâna trecută la spitalului Floreasca din Capitală, unde era internat în comă indusă.

Trecuse prin mai multe intervenţii în urma cărora i-au fost extirpate ficatul şi splina însă medicii au fost tot timpul rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. 

Ancheta demarată la momentul evenimentului de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. 

Deşi cei doi bărbaţi care se aflau cu poliţistul le-au spus anchetatorilor că merseseră în pădure pentru a o păzi de hoţii de lemne, Parchetul are în vedere varianta ca cei trei să fi participat la o partidă de vânătoare neautorizată. Oamenii legii urmează să stabilească dacă a fost vorba de accident sau intenţie. Cei doi bărbaţi anchetaţi nu deţineau autorizaţii de port-armă.  

Reamintim că pe 29 iulie, IPJ Argeş a fost sesizat de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş, cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost adus un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate,  în zona abdomenului. 

Tânărul a fost imediat băgat în sala de operaţie, iar după ora două, noaptea, a fost transportat la Spitalul Floreasca cu un elicopter SMURD.  A avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale şi transfuzii, iar pentru el s-au făcut  zeci de apelui de donare de sânge. Din păcate nu a mai supravieţuit. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările