Jandarm argeşean, confirmat cu coronavirus. Membrii familiei şi 16 poliţişti şi jandarmi cu care a intrat în contact, izolaţi

Jandarm argeşean, confirmat
cu coronavirus. Membrii familiei şi 16 poliţişti şi jandarmi cu care a intrat
în contact, izolaţi

Jandarmul a fost plecat în misiune în Turcia FOTO: arhiva Adevărul

Un jandarm din judeţul Argeş a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Acesta a fost plecat în Turcia şi s-a întors în ţară în cursul lunii martie. Cum Turcia nu se afla în zonă galbenă sau roşie la acea dată, nu s-a impus izolarea la domiciliu sau carantinarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Facem menţiunea că el a executat misiuni cu alţi jandarmi, cât şi cu poliţişti. Marţi a acuzat stare de rău. La spital a fost diagnosticat cu pneumonie şi i s-au recoltat probe. Joi 2 aprilie a fost confirmat pozitiv”, ne-au declarat reprezentanţii Prefecturii Argeş.

DSP Argeş a făcut o anchetă epidemiologică, toţi contacţii direcţi fiind izolaţi. Este vorba despre 7 agenţi de Poliţie, 9 jandarmi şi membrii familiei. Până în acest moment, niciunul dintre contacţii direcţi nu prezintă simptome. De precizat că jandarmul se deplasa între unitate şi casă cu autoturismul propriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările