Cultură de cannabis descoperită de poliţişti într-o comună din Argeş. Cultivatorul e un cetăţean belgian

Cultură de cannabis descoperită de poliţişti într-o comună din Argeş. Cultivatorul e un cetăţean belgian

Belgianul usca plantele într-o baracă. Foto Poliţia Română - DIICOT

Poliţiştii argeşeni au găsit în comuna argeşeană Brădet o mică plantaţie de cannabis. Oamenii legii au mers la sigur în curtea celui care se ocupa de creşterea plantelor, un cetăţean belgian.


Descinderea a avut loc marţi şi l-a luat prin surprindere pe "cultivator".
 
"Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Brădet, la locuinţa unui bărbat bănuit că deţine droguri de risc. În urma percheziţiei efectuată la locuinţa bărbatului, un cetăţean belgian, de 57 de ani, au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanţă vegetală şi seminţe", precizează IPJ Argeş după descinderea de marţi. 
 
Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2019, acesta ar fi cultivat, în curtea casei sale, plante de cannabis. 
 
Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, pentru audieri.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.Cultură de cannabis descoperită de poliţişti într-o comună din Argeş. Cultivatorul e un cetăţean belgian

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: