O şoferiţă de 18 ani a ajuns cu maşina pe casă. Autoturismul a distrus acoperişul şi s-a oprit cu botul pe sol, în poziţie verticală

O şoferiţă de 18 ani a ajuns cu maşina pe casă. Autoturismul a distrus acoperişul şi s-a oprit cu botul pe sol, în poziţie verticală

Maşina şoferiţei de 18 ani, după accident FOTO Dan Sofronia

Victimă în nedoritul incident petrecut în judeţul Neamţ a fost doar conducătoarea auto de 18 ani, proprietarii locuinţei alegându-se cu o sperietură zdravănă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident spectaculos de circulaţie a avut-o ca protagonistă pe o adolescentă de 18 ani din judeţul Neamţ, care a zburat câţiva metri prin aer, după care autoturismul a distrus acoperişul unei case şi un gard. Asta pe lângă avariile serioase la maşină.
 
Din fericire, conducătoarea auto este în afara oricărui pericol, dar va necesita o perioadă îngrijiri medicale pentru
vindecarea leziunilor suferite. 
 
Accidentul s-a petrecut în localitatea nemţeană Rediu, pe 3 decembrie 2019, la ora 19.00. A fost momentul când liniştea serii a fost tulburată de o bubuitură puternică, martorii observând ceva ce rar le-a fost dat să vadă. 
 
Un autoturism fusese proiectat într-o casă, partea din spate şi roţile stricând acoperişul locuinţei, rămânând proptit cu botul pe sol, în poziţie verticală. 
 
Şoferiţa a fost scoasă din habitaclu şi transportată la Spitalul de Urgenţă Neamţ, iar poliţiştii au început
cercetările aferente. S-a stabilit că tânăra a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară la stânga, a intrat într-un cap de pod din faţa unei gospodării, iar din impact maşina a fost proiectată pe o casă şi un gard din apropiere. În momentul de faţă, tânăra este în afara pericolului.
 
„În urma impactului, autoturismul a fost proiectat vertical, sprijinindu-se pe partea din faţă în gardul şi acoperisul unui imobil“, conform unui comunicat al Poliţiei Neamţ. 
 
Proprietarii locuinţei s-au ales doar cu o spaimă zdravănă şi cu paguba. La producerea accidentului au contribuit atât viteza, cât şi lipsa de experienţă. 
 
Dacă în acest caz nu a fost vorba şi despre consum de alcool, nu aşa au stat lucrurile în altul, în care a fost implicată tot o şoferiţă. 
 
Pe 1 decembrie 2019, în jurul orei 01.00, la Girov, o conducătoare auto de 25 de ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în curtea unui imobil şi a lovit un autovehicul staţionat. Patru persoane, pasagere în autoturismul tinerei, au fost transportate la spital cu diverse leziuni.
 
Aparatul etilotest a indicat că femeia de la volan avea peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: