Primăria controlează declarațiile orădenilor care au mai multe imobile în proprietate

Primăria controlează declarațiile orădenilor care au mai multe imobile în proprietate

Orădenii care dețin mai multe imobile plătesc mai mult

Primăria începe verificarea orădenilor care au în proprietate mai mult de un imobil. Aceștia trebuiau să depună declarații speciale privind impozitul majorat. În paralel cu verificările, specialiștii vor recalcula impozitul pe clădiri pentru aceste cazuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Oradea va începe de săptămâna viitoare, verificarea cu privire la depunerea declaraţiilor speciale privind impozitul majorat pentru mai multe clădiri deţinute, de către orădenii care au mai multe imobile în proprietate.

Totodată, specialiştii vor trece la recalcularea impozitului pe clădiri pentru aceste cazuri.

 Astfel, în evidenţele Primăriei Oradea figurează aprox. 2800 de persoane fizice  cu clădiri proprietate în Oradea şi cu domiciliul în alte localităţi. Dintre aceștia, 1700 sunt din judeţul Bihor, iar restul sunt din alte judeţe.

 Persoanele care vor fi depistate că deţin mai multe clădiri şi nu au depus declaraţiile speciale vor fi sancţionate conform prevederilor legale cu amendă cuprinsă între 240 - 600 lei, iar impozitul va fi recalculat din oficiu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările