Un bolnav acuză c-a fost muşcat de un şobolan în curtea Institutului de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. Cum se apără reprezentanţii spitalului

Un bolnav acuză c-a fost muşcat de un şobolan în curtea Institutului de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. Cum se apără reprezentanţii spitalului

FOTO Arhivă

Un bărbat internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi susţine că a fost muşcat de un şobolan chiar în curtea spitalului. Acesta s-a prezentat la camera de gardă a unităţii medicale duminică seară, 11 august, cu o rană la un picior, spunând că aceasta a fost provocată de rozătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost dus la Institutul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, iar medicii au început tratamentul.

„Un bărbat a fost adus la noi, de la Institutul de Psihiatrie, în cursul zilei de luni, pentru că ar fi fost muşcat de un şobolan. A fost începută profilaxia, iar acesta este adus la câteva zile în spitalul nostru pentru a primi tratament specializat”, a precizat dr. Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Contactaţi telefonic pentru a comenta incidentul, reprezentanţii Institutului „Socola” au negat că bărbatul a fost muşcat de şobolan la ei în curte, susţinând că cel mai probabil acesta s-a zgâriat. 

Aceştia susţin că ultima deratizare în instituţie şi împrejurimi a fost făcută luna trecută şi că nu există rozătoare.

Medicii infecţionişti confirmă că bărbatul are o rană la picior, însă nu au certitudinea că este vorba de o muşcătură, alegând să înceapă tratamentul pentru a evita îmbolnăvirea.

Citiţi şi:

Un pacient intrat în sevraj din cauza alcoolului s-a aruncat de la fereastra Spitalului de Psihiatrie Socola

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările