Sacoşă cu bani luată din seiful iubitului şi dusă la interlopi. 80.000 de euro, căutaţi de mascaţi în casele unui clan din Iaşi

Sacoşă cu bani luată din seiful iubitului şi dusă la interlopi. 80.000 de
euro, căutaţi de mascaţi în casele unui clan din Iaşi

Esmeralda F. a fost surprinsă de camerele de supraveghere când pleca cu banii. Ar fi ajuns cu ei la Jean Mărăraş, din Iaşi

Şase percheziţii domiciliare au loc joi dimineaţă, 17 iulie, la casele unor membri ai clanului Tănase din Iaşi, într-un dosar de furt calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ancheta este derulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi vizează un furt ce a avut loc în septembrie 2019, în Petroşani. Atunci, o tânără pe numele Esmeralda F. ar fi sustras aproximativ 90.000 de euro din locuinţa unui afacerist de origine străină, proprietar al unei case de amanet.

Tânăra ar fi fost surprinsă pe o cameră de supraveghere în timp ce pleca cu suma de bani, într-o sacoşă. Ulterior, Esmeralda F. ar fi venit la Iaşi, acolo unde avea legături cu un interlop local pe nume Jean Mărăraş. 

Anchetat în mai multe dosare penale, Mărăraş este membru al uneia dintre cele mai cunoscute familii ţigăneşti din oraş, Tănase, implicată în trecut în diverse afaceri penale.

Din cei 90.000 de euro, aproximativ 80.000 de euro ar fi rămas la interlopii ieşeni, cred anchetatorii, care au luat la puricat casele în care locuieşte Mărăraş, dar şi membri de-ai familiei sale.

“O manieră ciudată şi defectuoasă de efectuare a urmăririi penale, cauzată de lipsa vădita de temeinicie a acuzaţiilor aduse clientului meu. Ne vedem nevoiţi să ne apăram cu mai multa tenacitate, în ciuda distanţei considerabile dintre municipiul Iaşi şi municipiul Petroşani”, a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Jean Mărăraş. 

La momentul furtului, afaceristul din Petroşani declara jurnaliştilor de la Gazeta de Dimineaţă că banii i-au fost sustraşi de fosta iubită din seiful pe care îl avea în apartamentul personal.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările