Petrecere cu droguri, alcool şi mulţi tineri, în plină pandemie. Ce au găsit poliţiştii într-o pensiune din Iaşi

Petrecere cu droguri, alcool şi mulţi tineri, în plină pandemie. Ce au găsit poliţiştii într-o pensiune din Iaşi

FOTO Arhiva Adevărul

Poliţiştii au descins în miez de noapte la o pensiunea din Iaşi, acolo unde au găsit peste 100 de persoane. Nu lipseau substanţele interzise şi alcoolul. Tinerii care au organizat totul au fost amendaţi.

Sâmbătă noaptea, 10 spre 11 aprilie, poliţiştii din Iaşi au descins la o pensiune din Iaşi, acolo unde avea loc o petrecere ilegală la care participau peste 100 de persoane. 

Regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus nu erau respectate, în schimb, poliţiştii au găsit alcool şi droguri. 
 
Potrivit Ziarului de Iaşi, distracţia, „condimentată” din belşug cu alcool, droguri şi sex, era organizată prin intermediul reţelelor de socializare de doi tineri ieşeni de 31 şi 32 de ani.
 
Administratorul pensiunii a spus că a închiriat imobilul unor tineri care au spus că vor veni cu soţiile gravide.
 
„Mi-au spus că vor organiza o zi onomastică, maximum 20 - 30 de persoane, cât este şi capacitatea pensiunii noastre la cazare. Au subliniat că vor veni cu soţiile lor, unele gravide, cu copiii lor, şi alte familii. Aşa m-au asigurat. Le-am închiriat toată pensiunea. Sper că nu au distrus ceva pe acolo, o să vin luni să văd ce este acolo”, a spus administratorul imobilului pentru ziaruldeiasi.ro. 
 
Sursa citată notează că spiritele s-ar fi încins în rândul petrecăreţilor în jurul orei 23.30, după ce s-au consumat cantităţi mari de alcool, dar şi droguri. O persoană din rândul petrecăreţilor ar fi sunat la Poliţie după ce avusese loc un conflict. 
 
„Persoana anonimă nu a putut furniza date concrete privind locaţia în care se afla, după care nu a mai răspuns la telefonul mobil, întrerupând convorbirea”, spun surse din anchetă. 
 
În urma percheziţiilor, la etajul trei, în camerele 9 şi 12, jandarmii au găsit două pliculeţe din plastic în care se afla cocaină, iar pe holul de la ieşirea din camera 9 a fost găsit, pe un dulap, un colţ de pungă abandonat în care se afla cannabis.
 
De altfel, doi tineri au şi recunoscut poliţiştilor că drogurile le aparţin, fiind, după cum au declarat, „pentru consum propriu”. 
 
Tinerii care au organizat petrecerea au fost amendaţi fiecare cu câte o amendă de 2.000 lei. Totodată,  oamenii legii analizează şi ce sancţiuni urmează a aplica în continuare, potrivit legii, pentru nerespectarea normelor referitoare la pandemie.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările