Cât de bun eşti la geografie? Test de cultură generală despre capitalele unor ţări mai puţin cunoscute din Asia

Cât de bun eşti la geografie? Test de cultură generală despre capitalele unor ţări mai puţin cunoscute din Asia

Test cultură generală capitale Asia FOTO Adevărul

Vă propunem un test de cultură generală despre capitalele statelor mai puţin cunoscute din Asia. Ne puteţi scrie, la secţiunea comentarii, la câte dintre întrebări aţi ştiut răspunsul.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Care este capitala statului Tadjikistan?
a) Khatlon
b) Duşanbe 
c) Sughd
 
2. Care este capitala statului Brunei?
a) Bandar Seri Begawan
b) Sungai 
c) Limbang 
 
3. Care este capitala statului Laos?
a) Ban Nape
b) Vientiane
c) Pakxe
 
4. Care este capitala statului Myanmar?
a) Naypyidaw
b) Yangon
c) Shan
 
5. Care este capitala statului Timorul de Est 
a) Dili 
b) Palan 
c) Okussi 
 
6. Care este capitala statului Buthan
a) Paro 
b) Thimphu 
c) Thongsa
 
7. Care este capitala statului Maldive?
a) Baa
b) Alifu 
c) Male 
 
8. Care este capitala statului Bahrain?
a) Manama 
b) Sitrah 
c) Jiddah 
 
9. Care este capitala statului Oman?
a) Dhofar
b) Al Batinah 
c) Muscat 
 
10. Care este capitala statului Yemen 
a) Aden 
b) Sana’a
c) Zinjibar
 
Răspunsuri corecte: 1 – b, 2 – a, 3 – b, 4 – a, 5 – a, 6 – b, 7 – c, 8 – a, 9 – c, 10 – b.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: