Bătaie între funcţionarii Primăriei Iaşi, din cauza unui document. „Şi eu îţi pot da cu perforatorul ăsta în cap“

Bătaie între funcţionarii Primăriei Iaşi, din cauza unui
document. „Şi eu îţi pot da cu perforatorul ăsta în cap“

Gabriel Ghergheşanu a fost lovit de un colg FOTO Reporteris

Un angajat al Primăriei Iaşi a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi fiind acuzat de purtare abuzivă. Valentin Mocanu lucrează la Direcţia Tehnică şi Investiţii şi a lovit, în timpul serviciului, un coleg de birou, Gabriel Ghergheşanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii notează în rechizitoriu că fapta de violenţă a avut loc pe 26 ianuarie 2017, la scurt timp după ce funcţionarii au început programul de lucru. 

„La un moment dat între cei doi a intervenit o discuţie în contradictoriu privind un document de serviciu, în urma căreia inculpatul Mocanu Valentin s-a enervat şi a venit la biroul persoane vătămate, unde aceasta lucra, şi a ridicat monitorul de pe masă cu intenţia de a o lovi, fără a face însă acest lucru”, se arată în rechizitoriu. 

Ghergheşanu s-a enervat şi a mers şi el la biroul lui Mocanu, luând un perforator şi spunând: „şi eu îţi pot da cu perforatorul ăsta în cap, dacă e, şi ne lovim în cap unul pe altul”. Ulterior, Ghergheşanu a plecat la biroul său, fiind urmat de Mocanu. Cel din urmă l-a lovit puternic cu pumnul în zonă feţei. Ghergheşanu a început să sângereze, fiind transportat la spital şi primind îngrijiri medicale. 

Inginerul Mocanu a fost audiat de procurori şi a recunoscut fapta în faţa acestora. Funcţionarul a spus că îi pare rău că şi-a pierdut cumpătul şi l-a lovit pe colegul de birou. Gheorgheşanu nu l-a iertat însă şi îi cere daune de 20.000 de lei, urmând a-şi susţine cauza în faţa Judecătoriei Iaşi, care va tranşa acest proces. Dacă va fi găsit vinovat, Valentin Mocanu riscă până la 2 ani şi 8 luni de închisoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: