Baschetbaliștii americani de la Poli Iași: „No lei, no play!“

Baschetbaliștii americani de la Poli Iași: „No lei, no play!“

Americanul Leroy Dawson, un jucător cheie pentru Politehnica Iaşi

Jucătorii străini din lotul echipei de baschet masculin Poli Iași nu au mai fost plătiți de două luni jumătate. Conform unui principiu specific economiei de piaţă, respectiv „No lei, no play“, Leroy Dawson, unul din cei mai buni baschetbaliști de la Poli, nu mai evolueaza din cauza nerespectării de către club a clauzelor din contract. Conform promisiunilor primite de jucătorii străini, aceștia ar trebui să primească în cursu

Ştiri pe aceeaşi temă

După două luni și jumătate în care au fost neplătiți, baschetbaliștii străini de la Poli Iași au pus piciorul în prag. Leroy Dawson (29 de ani), unul din cei mai valoroși jucători de la Iași, refuză să se mai antreneze și să evolueze pentru formația ieșeană înainte de achitarea salariilor restante.

„Unii dintre tinerii de la echipă, care sunt din Iași, poate încă mai stau acasă cu părinții și când se duc seara acasă tot găsesc ceva de mâncare. Pentru restul însă este mai greu, pentru că din acești bani trăim și ne întreținem familiile“, a spus Leroy Dawson

Modalitatea de protest a lui Leroy este susţinută şi de un motto adaptat traiului în România, respectiv „No lei, no play“. „Dacă nu primesc bani nu joc. Vreau să fiu alături de băieți pe teren, sunt niște oameni extraordinari, dar nu depinde de ei achitarea salariilor“, a spus Dawson.

Conform informațiilor care circulau printre jucători la antrenamentul de aseară, cei de la Universitatea „Petre Andrei“ din Iași, care plătesc salariile jucătorilor străini de la Poli, vor vira banii aferenţi lunii noiembrie în contul acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările