Bărbaţi ciomăgiţi de soţiile lor. Un domn din Iaşi a fost lovit de femeia sa cu coasa, altul a primit un scaun în cap

Bărbaţi ciomăgiţi de soţiile lor. Un domn din Iaşi a fost lovit de femeia sa cu coasa, altul a primit un scaun în cap

Victimele au fost transportate la spital FOTO Arhivă

Trei bărbaţi din judeţul Iaşi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost agresaţi de partenerele de viaţă. Agresiunile au avut loc în noaptea de duminică spre luni, potrivit SMURD Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai grav caz a fost cel al unui bărbat de 45 de ani, originar din comuna Ţibana, care în cursul nopţii trecute a fost preluat de medici după ce a fost agresat cu o coasă. 

Cea care a sunat la 112 a fost chiar soţia sa. Femeia nu a fost la prima ispravă de acest fel, potrivit medicilor ea mai sunând şi în alte dăţi la numărul unic de urgenţă pentru a cere ajutor medical pentru soţul pe care l-a bătut. 

Deşi avea dureri, bărbatul a primit îngrijiri medicale acasă însă a refuzat să fie transportat la spital. A ajuns însă la o unitate medicală, până la urmă, la insistenţele soţiei. 

Tot aseară, un bărbat de 35 de ani din comuna Popricani a fost lovit cu o bucată de lemn la nivelul coloanei. Agresoarea: soţia sa. Victima a ajuns în cele din urmă la Spitalul de Neurochirurgie din oraş, unde a fost diagnosticat cu tramatism la nivelul coloanei lombare. 

Un domn din Fărcăşeni, de 41 de ani, a fost şi el lovit cu scaunul în cap de concubina sa şi a ajuns, cu răni uşoare, la acelaşi spital. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: