Incendiu violent în Petroşani din cauza neglijenţei. Cinci apartamente au fost afectate FOTO

Incendiu violent în Petroşani din cauza neglijenţei. Cinci apartamente au fost afectate FOTO

FOTO: ISU Hunedoara.

Incendiu violent în Petroşani din cauza neglijenţei unor localnici. Cinci apartamente dintr-o clădire au fost afectate de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate, miercuri, pe strada Matei Basarab, din Petroşani, pentru stingerea unui incendiu care s-a extins pe aproximativ 100 de metri patraţi la acoperişul unei vile în care se aflau 5 apartamente.

GALERIE FOTO DE LA INCENDIU

„Echipajele, alcătuite din 17 pompieri cu 5 maşini de intervenţie, au reuşit îngrădirea şi limitarea arderii la o parte din acoperiş şi stoparea propagării incendiului la întregul imobil sau la cele din vecinătate. Incendiul a afectat grav acoperişul şi podul clădirii şi a deteriorat instalaţia electrică şi plafonul celor 5 apartamente”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Cel mai probabil, potrivit reprezentantei ISU Hunedoara, incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la un cablu electric cu defecţiuni sau neizolat corespunzător.


Foto: ISU Hunedoara

„Pe această cale vă reamintim să acordaţi o atenţie sporită instalaţiei electrice din locuinţă. Evitaţi improvizaţiile sau suprasolicitarea cu consumatori a reţelei electrice. Nu lăsaţi nesupravegheate în funcţiune radiatoare sau reşouri electrice”, informează ISU Hunedoara.


Foto: ISU Hunedoara


Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea tragică a Evei, fetiţa cu HIV înfiată în 1990 de o familie de americani dintr-un orfelinat al Văii Jiului

Adevărul despre matriţa antică de bronz din Sarmizegetusa. Cum a fost descoperit artefactul unic în lume VIDEO

A revenit acasă după 9 ani în Dubai, ca să se implice în comunitate: „Tot noi singuri ne punem ţara pe picioare“ VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările