Depozit neautorizat de anvelope uzate pe malul Mureşului. Garda de Mediu i-a amendat pe administratori

Depozit neautorizat de anvelope uzate pe malul Mureşului. Garda de Mediu i-a amendat pe administratori

Foto: Garda de Mediu Hunedoara.

Administratorii unui depozit neautorizat de anvelope şi deşeuri nepericuloase, înfiinţat pe malul râului Mureş, la Şoimuş, au fost amendaţi de Garda de Mediu Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă a Comisariatului Judeţean Hunedoara, al Gărzii Naţionale de Mediu, a controlat depozitului unui operator economic din Şoimuş, aflat pe malul râului Mureş, care desfăşura colecta deşeuri nepericuloase, în special anvelope uzate.

„S-a constatat faptul că operatorul economic nu a solicitat şi nu a obţinut autorizaţie de mediu conform prevederilor legale aflate în vigoare iar deşeurile colectate (anvelope uzate) erau depozitate parţial pe sol. El a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 60.000 lei conform prevederilor OUG nr. 195/2005, modificată şi completată, privind protecţia mediului”, a informat Garda de Mediu Hunedoara.

Comisarii de mediu au mai dispus suspendarea suspendarea activităţii societăţii până la intrarea în legalitate şi impunându-i măsuri de conformare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Clădire istorică din Hunedoara lăsată să se ruineze rapid după incendiul care a devastat-o

FOTO Cetatea Devei, degradată rapid în cinci ani de la cele mai ample lucrări de restaurare

Fabrica de pâine din Hunedoara anilor ´50, salvată de la demolare. Un mall uriaş urma să îi ia locul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările