Cruzime fără margini a unor copii: câine aruncat de pe un bloc turn. Părinţii au primit o amendă ridicolă

Cruzime fără margini a unor copii: câine aruncat de pe un bloc turn. Părinţii au primit o amendă ridicolă

Cadavrul câinelui a fost lăsat pe caldarâm, apoi aruncat la gunoi.

Doi copii au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc turn, cu 10 etaje. Părinţii lor au primit o amendă care nu îi sperie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Localnicii din Vulcan au sunat, sâmbătă după-amiaza, la 112 pentru a reclama că nişte copii au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc, cu 10 etaje. Trupul animalului ucis a fost lăsat pe caldarâm, apoi oamenii l-au dus într-o ghenă de gunoi.

„Poliţiştii au stabilit că doi minori, în vârstă de 11 şi 14 ani, din municipiul Vulcan, au dus pe acoperişul blocului un câine, apoi l-au aruncat în gol. În momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar, deoarece fusese aruncat la gunoi. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

Părinţii minorilor au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor, cu 100 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Un şofer de 19 ani a făcut ravagii pe un bulevard din Deva, cu bolidul scăpat de sub control. A fugit apoi

Patimile româncelor aruncate în temniţa neagră de la Mislea. „Femeile ieşeau de acolo ca nişte cadavre vii“

VIDEO Secretele viaductelor gemene ale căii ferate Deva-Brad, „uriaşii de beton şi oţel“ din munţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: