Controale în toate secţiile ATI din judeţul Hunedoara. Saloanele spitalelor sunt verificate tehnic şi sanitar

Controale în toate secţiile ATI din judeţul Hunedoara. Saloanele spitalelor sunt verificate tehnic şi sanitar

Foto: Prefectura Hunedoara / Facebook.

Toate secţiile ATI din judeţul Hunedoara sunt verificate în aceste zile, în urma acestor controale urmând a fi elaborat un plan de conformare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă ale spitalelor din judeţul Hunedoara sunt verificate, în aceste zile, informează Prefectura Judeţului Hunedoara.

„În urma unui ordin al prefectului judeţului Hunedoara, Călin-Petru Marian, echipe mixte de verificare şi control, formate din specialişti de la I.S.U, D.S.P. şi I.S.C.I.R, verifică situaţia din punct de vedere tehnic şi sanitar în care se desfăşoară activitatea medicală la secţiile ATI”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Judeţului Hunedoara.

În judeţul Hunedoara au fost verificate până în prezent secţiile de terapie intensivă de la spitalele din Deva, Hunedoara, Brad şi Haţeg, iar echipele de control şi verificare îşi desfăşoară activitatea şi la spitalele din Petroşani şi Lupeni. „Un raport final al acestor verificări va fi transmis Instituţiei Prefectului imediat ce acţiunea va fi finalizată”, arată reprezentanţii instituţiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Spitalul municipal Hunedoara a devenit spital COVID. Pacienţii fără coronavirus nu vor mai fi internaţi aici

Lucrări de peste 28 de milioane de lei în eficientizarea energetică a spitalului din Hunedoara

Călugărul Böjte Csaba, diagnosticat cu COVID-19. Mesaj emoţionant transmis de fondatorul Fundaţiei Franciscane

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările