Accident feroviar provocat de un şofer imprudent. Bărbatul a scăpat ca prin minune după ce a tăiat calea trenului

Accident feroviar provocat de un şofer imprudent. Bărbatul a scăpat ca prin minune după ce a tăiat calea trenului

FOTO: ARHIVĂ.

Şoferul unui autoturism a scăpat teafăr după ce maşina sa a intrat în coliziune cu un tren de călători Regio, care circula pe ruta Arad Brad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer în vârstă de 60 de ani a scăpat teafăr, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren. Accidentul s-a petrecut miercuri, în halta Lunca Moţilor, din apropiere de Brad.

„Bărbatul, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 76, dinspre comuna Baia de Criş spre comuna Vaţa de Jos, la intersecţia cu calea ferată 317, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere (plăci avertizoare, lumina roşie a semaforului, semibariera cât şi semnalele date de păzitorul de barieră) din halta CFR Lunca Moţilor, s-a angajat în traversarea căii ferate şi a intrat în coliziune, lateral stânga, cu tamponul din faţă a automotorului Regio 16239 care circula pe relaţia Arad-Brad, reuşind traversarea căii ferate fără a fii imobilizat de către tren”, a informat Inspectoratul de Poliţe al Judeţului Hunedoara.

Autoturismul a avut mai multe avarii pe partea stângă, iar garnitura trenului Regio nr. 16.239  şi-a continuat mersul cu o întârziere de 55 minute faţă de graficul orar normal de circulaţie. Şoferul va fi anchetat penal.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Mărturia tulburătoare a mamei care şi-a văzut fiica de 7 ani ucisă de tren. Ce i-a spus fetiţa înainte de tragedie

Accident rutier mortal pe şoseaua Haţeg - Petroşani. Un şofer a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă

Accident mortal cu motocicleta în cariera de piatră de la Crăciuneşti: un bărbat s-a prăbuşit într-o râpă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: