Un spărgător din Iaşi, plecat în „turneu”  prin ţară, a fost capturat de poliţiştii din Galaţi

Un spărgător din Iaşi, plecat în „turneu”  prin ţară, a fost capturat de poliţiştii din Galaţi

FOTO Arhiva Adevărul

Individul în vârstă de 63 de ani este din comuna Dagâţa, judeţul Iaşi. El este acuzat că a comis mai multe spargeri de locuinţe, în Giurgiu şi Galaţi. A fost reţinut şi va fi propus pentru arest preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din judeţul Iaşi a reuşit „performanţa” de a apleca într-un adevărat turneu infracţional prin ţară, care a fost însă întrerupt de intervenţia poliţiştilor din Galaţi.

„La data de 7 noiembrie 2019, poliţiştii Secţiei 1 din Galaţi au identificat un bărbat, de 63 de ani, din comuna Dagâţa, judeţul Iaşi, bănuit că, în ziua de 9 octombrie 2018, folosind chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuinţă, din municipiul Galaţi, sustrăgând dintr-un corp de mobilier o sumă de bani”, informează biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

În colaborare cu poliţiştii din municipiul Iaşi, poliţiştii gălăţeni au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, acesta fiind depistat şi condus în municipiul Galaţi, pentru audieri. El şi-a recunoscut în parte faptele.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză ar mai fi săvârşit, în data de 14 ianuarie 2019, două fapte cu acelaşi mod de operare, pe raza municipiului Giurgiu.

„Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a mai precizat sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările