Târg educaţional la Tecuci. Cele 14 facultăţi ale Universităţii ”Dunărea de Jos” îşi prezintă oferta educaţională

Târg educaţional la
Tecuci. Cele 14 facultăţi ale Universităţii ”Dunărea de Jos” îşi prezintă
oferta educaţională

Foto: UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi Casa de Cultură Tecuci, cea de-a doua ediţie a Târgului educaţional „Student #UDJG”, destinat elevilor din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, de la liceele din Municipiul Tecuci şi din localităţile limitrofe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul se va desfăşura vineri, 31 ianuarie 2020, între orele 10,00 şi 15,30, la Casa de Cultură a Municipiului Tecuci şi va cuprinde prezentarea ofertei educaţionale aparţinând celor 14 facultăţi ale Universităţii şi, respectiv, a altor tipuri de programe educaţionale programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă, programe de conversie profesională şi alte cursuri de perfecţionare. 

Târgul educaţional „Student #UDJG” se înscrie în Proiectul „Parteneriat pentru performanţă”, ce se derulează în parteneriat cu inspectoratele şcolare judeţene şi liceele din Regiunea de Sud-Est a ţării, având ca principal obiectiv dezvoltarea colaborării între mediul preuniversitar şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările