Elevii din Tecuci cu rezultate speciale la învăţătură au fost premiaţi de Arhiepiscopia Dunării de Jos

Elevii din Tecuci cu rezultate speciale la învăţătură au fost premiaţi de Arhiepiscopia Dunării de Jos

Demonstraţia făcută de echipa de robotică din Tecuci în faţa IPS Casian FOTO Daniel Lare

Premiile au fost înmânate în catedrala oraşului. Printre premianţi s-a aflat şi performanta echipă de robotică din cadrul Colegiului Naţional ”Calistrat Hogaş”, care de mai mulţi ani este susţinută financiar de Arhiepicopia Dunării de Jos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gest de recunoaştere a meritelor, din partea bisericii ortodoxe, pentru  25 de elevi, participanţi la diverse concursuri, olimpiade judeţene şi naţionale.

Pe lângă premiile în bani, tinerii au primit şi daruri de carte, icoane , care le-au fost înmânate chiar de IPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

Tot cu acest prilej, a avut loc întâlnirea dintre ierarhul locului şi echipa performantă de robotică din cadrul Colegiului Naţional ”Calistrat Hogaş” din municipiul Tecuci, care, în ultimii ani, cu susţinerea financiară din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale.

În semn de recunoştinţă, la sediul protoieriei Tecuci, tinerii informaticieni au realizat o demonstraţie cu robotul participant la concurs, mulţumind pentru sprijinul acordat şi dând asigurări că vor continua să aibă rezultate foarte bune în competiţiile ce vor urma.

La final, tinerii răsplătiţi astăzi, împreună cu alţi credincioşi voluntari în activităţile bisericii au participat la o agapă pascală la protoieria Tecuci.

În aceeaşi zi, prin grija şi implicarea membrilor organismelor parohiale, credincioşilor prezenţi la slujbă le-au fost oferite peste 400 de pachete cu alimente tradiţionale în cadrul natural al parcului din jurul catedralei din Tecuci.

Pentru credincioşii bătrâni şi singuri care nu se pot deplasa, dar şi pentru unele familii cu mulţi copii şi cu posibilităţi materiale reduse, voluntari din cadrul parohiei, sprijiniţi de Comitetul parohial, au împărţit peste 200 de pachete cu alimente şi alte daruri pascale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: