Copiii au ocazia să descopere lumea magică a lui Tom Degeţel, o poveste plină de peripeţii pusă în scenă la Teatrul Gulliver

Copiii au ocazia să
descopere lumea magică a lui Tom Degeţel, o poveste plină de peripeţii pusă în
scenă la Teatrul Gulliver

Scenă din spectacolul ”Tom Degeţel” Foto: Teattrul Gulliver

În această duminică, începând cu ora 10,30, spectatorii de toate vârstele sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi “Gulliver” cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire şi culoare în spectacolul “Tom Degeţel”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încântătoarea poveste plină de peripeţii şi dinamism este pusă în scenă de Daniel Stanciu şi se remarcă printr-o o montare extrem de vie şi plină de voioşie. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, “Premiul special al juriului”, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a adunat aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat, în 2007, de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Pentru vizionarea spectacolului, biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi iar acum, biletele se pot achita şi cu cardul, cu tichete culturale sau tichete cadou.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările