Campanie umanitară demarată de studenţi şi profesori pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate

Campanie umanitară demarată de studenţi şi profesori pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani
care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate

Studenţii şi profesorii de la FEFS alături de Bianca Ifrim Foto: UGAL

Studenţii şi profesorii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” s-au implicat într-o campanie umanitară de suflet dedicată unei fetiţe de 7 ani care are nevoie de patru operaţii extrem de costisitoare pentru a fi un copil normal.

Ştiri pe aceeaşi temă

În preajma sărbătorilor, studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, sub îndrumarea profesorului Andreea-Georgiana Dobre, au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Bianca Ifrim, în vârstă de 7 ani, elevă a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, care s-a născut cu aplazie a jumătăţii superioare a femurului stâng.

Pentru a fi un copil ca toţi ceilalţi, Bianca are nevoie de patru operaţii, ce pot fi făcute în Turcia, doar prima dintre acestea costând 35.000 de dolari.

În urma acţiunilor coordonate de studenţii Andreea Bucşă, Cristina Caraghiulea, Elena Căldăraru, Alexandra Matei, Simona Artene, Dan Eduard Enache, Iulian Drăghici, George Lungu, Sorinel Roman, s-au strâns 4.000 de dolari. 

Strângerea de fonduri nu se opreşte aici, dorinţa cea mai mare a celor implicaţi fiind aceea de a contribui la primul pas către o viaţă normală a acestui copil.

Cei ce doresc să o sprijine pe Bianca sunt aşteptaţi să se alăture echipei de studenţi şi profesori inimoşi. Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz, îl puteţi contacta pe studentul Eduard Enache (0735.423940) sau pe profesorul Andreea Dobre (0744559922).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: