Vrâncenii, aşteptaţi să cumpere tablourile unui tânăr şi talentat pictor cu autism

Vrâncenii, aşteptaţi să cumpere tablourile unui tânăr şi talentat pictor cu autism

Expoziţia are loc la Muzeul Trepte de Istorie FOTO: Ateneul Popular Focşani

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia organizează miercuri, 4 august 2021, ora 13.00, la Muzeul „Trepte de istorie” – la vernisajul expoziţiei de pictură a artistului Robert Lăduncă – „Povestea unui suflet”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert este un tânăr cu autism, pentru care pictura şi desenul sunt manifestările cele mai dragi şi mai potrivite ale stărilor sale.

"Trăieşte mai frumos şi mai liniştit prin pictură, însă cu greu îşi poate procura materialele necesare acestui mod de exprimare.„Povestea unui suflet” este proiectul prin care ne propunem ca, şi cu ajutorul comunităţii, Robert să-şi poată duce mai departe şi bucuria de a desena, dar şi aceea de a restabili balanţa trăirilor proprii ale unui tânăr de 23 de ani. Expoziţia cu vânzare va fi cu intrare liberă. Apreciem toate donaţiile, sponsorizările. Sumele strânse vor ajunge direct la Robert", este mesajul Ateneului Popular, organizatorul evenimentului.

Programul expoziţiei în perioada 4-10 august 2021: 
- de luni până vineri: 09.00 - 20.00
- sâmbătă şi duminică: 16.30-20.00.
Locul de desfăşurare: Muzeul Trepte de Istorie, Piaţa Unirii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările